Voor wie het echt een bijzondere opleiding op maat of belevenis wil, of een zeer complex vraagstuk heeft, is de exclusieve VIP Marketing Experience.

De VIP Marketing Experience is een marketingreeks of reis die de deelnemers niet snel vergeten. Iedere minuut is maatwerk. Vanaf het eerste moment is het “game on” en gaat een unieke ervaring beginnen.

Deze experience bestaat uit intensieve sessies die rondom een of meerdere marketingthema’s worden opgebouwd.

Voorbeelden:

  • Marketingstrategie voor voltallig marketing- en 
salesteam als onderdeel van reorganisatie – 4 dagen, marketingstrategie, go-to-marketplanning, competentieontwikkeling en teambuilding.
  • Internationale marketingstudiereis naar Californië USA – 5 dagen, bezoeken aan de big 5 in Sillicon Valley, college aan het Disney Institue, voor- aanstaande marketeers van grote internationaal opererende bedrijven als gastsprekers, uitwerken marketingstrategie en persoonlijk ontwikkelplan.
  • Ontwikkelen van buitengewone klantenexperience samen met gerenommeerde internationale opererende AEX-organisatie.

De VIP Marketing Experience is een ervaring die deelnemers niet meer vergeten. Door weg te zijn uit de eigen omgeving ontstaat energie om complexe uitdagingen aan te gaan en uitdagende oplossingen te ontwikkelen.

Afhankelijk van de doelen en wensen stellen we samen het programma vast. Vakspecialisten, gastsprekers, bedrijfsbezoeken zowel binnen Nederland als op locaties buiten de landsgrenzen worden in overleg vastgelegd. De VIP Marketing Experience is gespecialiseerd maatwerk.

Neem contact met ons op voor alle informatie over de mogelijkheden van de VIP Marketing Experience.