Welkom bij Digital Masters Academy

Welkom bij Digital Masters Academy. Wij zijn het opleidingsinstituut waar je alles leert wat je wil en moet weten om succesvol te zijn met jóuw online marketing.

In al onze opleidingen staat het verkrijgen van nieuwe klanten centraal. In plaats van allerlei algemene theorie die slechts een deel van de marketingpuzzel oplost of waarvan je daarna denkt “en hoe nu verder?” bieden wij je opleidingen waarin je direct aan de slag gaat.

Wil je meer leads, hoge conversie, meer likes, top engagement, unieke klantexperiences, nieuwe en terugkerende klanten? Met onze unieke aanpak gaat je dat lukken. We werken in alle opleidingen met het Marketing Framework Canvas. Hierin staan alle tactieken, middelen en acties opgenomen van een goed werkende marketingmachine. En een goed werkende online marketing betekent nieuwe klanten. Boost your marketing to boost your business!

We hebben weer een gloednieuwe brochure. Hierin staan ons lesprogramma en alle mogelijkheden beschreven. We hebben het nieuwe programma voor en met jullie samen ontworpen en helemaal afgestemd op de marketingvraagstukken van nu. Het aantal verdiepingsmodules is flink uitgebreid. We hebben marketingcoaching toegevoegd, leren op je eigen werkplek of gewoon een marketingspecialist laten meekijken of meedoen in jouw marketing.

Op jullie verzoek hebben we ook privélessen toegevoegd. In een ochtend of middag ga je aan de slag met een docent die jou alles aanleert wat je wil weten over dat ene onderwerp, SEO, website design, bloggen, marketingstrategie, etc. etc. Er zijn 20 verschillende modules. Je stelt je eigen lespakket samen, krijgt 100% persoonlijke feedback. Bovendien gaan de lessen die je boekt altijd door.

Voor degene die een speciale marketingopleidingsvraag heeft of bijvoorbeeld een marketingreis wil maken, hebben we de VIP Marketing Experience.
Wat kom jij bij ons leren dit jaar?

Overzicht van onze opleidingen

Beginnend online marketeers of vergevorderd, voor iedereen biedt Digital Masters Academy opleidingen. Omdat we in al onze opleidingen alle stof oefenen en direct toepassen, zijn onze opleidingen meteen effectief.

Afhankelijk van je opleidingswens en kennis- en ervaringsniveau zijn er verschillende opleidingen voor je. In onderstaand schema zie je precies op welk niveau welke opleiding gegeven wordt.

Heb je nog helemaal geen idee van online marketing en het DMA Marketing Framework, schrijf je dan in op de Masterclass Online Marketing. Fijn detail: het is een gratis opleiding!

Wil je in korte tijd knallen en al je online marketingskills bijwerken of opfrissen, dan is de 3-daagse Online Marketing Essentials Course echt iets voor jou. Ook hier hoef je het om de kosten niet te laten, en met hoe meer mensen je komt, hoe goedkoper het wordt. Vanaf € 898,- voor 3 dagen per persoon. In 3 dagen vul je gehele DMA Marketing Framework in en behandelen we alle tactieken die je nodig hebt om meer klanten te werven via je website en social media.

Wil je direct instromen op het 3e of 4e niveau, neem dan contact met ons op. Vaak is dat helemaal geen probleem. Incompany trainingen worden in niveau 1 tot en met 3 gegeven. Marketingcoaching vindt plaats in alle niveaus, van 1 tot en met niveau 4.

Alle opleidingen en coachingsessies volgen de 4 stappen-opbouw: opleiden, trainen, oefenen en toepassen. Opleiden: we leggen je het theoretisch kader uit en geven voorbeelden uit de actuele praktijk. Trainen: we doen tussendoor quizjes om te zorgen dat de theorie goed “blijft hangen”. Oefenen: je oefent met een voorbeeldcases of jouw eigen situatie. Toepassen: je vult het DMA Marketing Framework in en iedere tactiek pas je meteen in je eigen praktijk toe.

Certificeringen

Na afronding van iedere opleiding ontvang je een certificaat waarmee je zelf en in iedere organisatie op het hoogste niveau marketing kan ontwerpen, implementeren en uitvoeren. Bij de inbound marketing opleidingen kan je deelnemen aan het internationale certificering.

Kosten van opleidingen en coaching

Voor iedereen en voor ieder budget bieden wij opleidingen. Van masterclass tot VIP experience, je kan in iedere opleiding topkwaliteit verwachten en enthousiaste docenten.

Onze docenten komen allemaal uit de praktijk. Dat betekent dat je altijd de meest actuele informatie en nieuwste cases voorgeschoteld krijgt. We maken in al onze opleidingen gebruik van slides, templates, video’s en whitepapers. Je krijgt alle gebruikte lesmaterialen digitaal toegestuurd.

In onderstaande tabel zie je per opleiding de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Je kan pakketten samenstellen op basis van je totale opleidingsbehoefte. Neem hiervoor contact met ons op, we helpen je graag verder.

De kleine lettertjes

  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
  • Bij boekingen via Eventbrite kunnen extra inschrijfkosten berekend worden.
  • Op al onze opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
  • De no-show penalty van € 29,- voor de gratis online marketing masterclass kan je voorkomen door zelf aanwezig te zijn of door iemand in jouw plaats te sturen.