Het Digital Masters Academy-verhaal

Oprichter van Digital Masters Academy, Laura Hamer, ziet twee grote ontwikkelingen:

1 Mensen balen van reclames, cold calling en andere irritante marketingacties.

2 De vakgebieden marketing, communicatie en IT schuiven volledig in elkaar.

Bedrijven worden gedwongen te switchen naar moderne online marketing. Moderne online marketing is online vinden, is een excellente customer experience, is super content, is hulp bij aankopen. Goed nieuws is dat moderne marketing meer leads, betere conversie en meer klanten opleveren!

Digital Masters Academy is uitgegroeid tot een vooraanstaande opleider in online marketing. Wij zijn trots op óns rapportcijfer, een 9.3. Of om met de woorden van een van onze deelnemers te spreken:

“Als je echt aan de slag wilt met online marketing maar je weet niet waar je moet beginnen, begin dan hier. Je komt er als herboren marketeer uit.” – deelnemer aan de Practitioner 3 opleiding.

Digital Masters Academy - Marketing Opleidingen - Online Marketing Strategie PRO

Onze Docenten

118035d

Laura Hamer

Laura is dean en oprichter van Digital Masters Academy. Als dean is zij degene met de supervisie over alle opleidingen. Laura is internationaal gecertificeerd marketeer en strateeg, geeft de opleidingen inbound marketing en advanced marketing strategie. Zij heeft meerdere boeken geschreven over marketing.

Erik Broekhuijsen - docent Digital Masters Academy

Erik Broekhuijsen

Als docent sales en marketing én internationale marketing geeft Erik je een kijkje in de keuken van grote bedrijven op basis van zijn ervaring in binnen- en buitenland. Goede marketing maakt sales makkelijker dan ooit. En dat alles met als doel: meer leads, meer klanten en meer winst. Erik leert je dat aan.

Berry van Es - docent Digital Masters Academy

Berry van Es

Berry is dé SEO-expert die werkelijk alles weet van do’s en dont’s in zoekmachine marketing. Heeft Google nog geheimen voor je? Berry niet! Geen trucs maar echte toekomstige klanten op je website, daar gaat hij voor en leert hij jou aan in zijn colleges.

Léon Wennekes - docent Digital Masters Academy

Léon Wennekes

Je bent waarschijnlijk wel eens in een van Léons experiences geweest, online of in real life #IRL. Efteling, Royal Delft, Escher museum .. Léon neemt je mee in zijn learning experience en deelt hoe ook jij een fantastische customer experience ontwerpt én implementeert.

Sander Arts - docent Digital Masters Academy

Sander Arts

Sander Arts is auteur van Cut the Bullsh*it marketing – en past daarmee perfect in het DMA-docententeam. People to people marketing, inbound, de klant centraal. Niet alleen de theorie maar juist ook de praktijk telt. Sander kan je dat als geen ander aanleren en dat doet hij dan ook.

Louis de Bie - docent Digital Masters Academy

Louis de Bie

De transitie doorgaan van old school naar marketing anno nu, dat is onze docent marketing-implementatie Louis op het lijf geschreven. Hoe maak je de juiste keuzes voor bureaus, technieken en hoe blijf je op je nieuwe koers, Louis leert het je allemaal aan in zijn colleges.

Boyd Hendriks - docent Digital Masters Academy

Boyd Hendriks

Marketing technology is big business. Belangrijk onderdeel hiervan is blockchain. Na internet en social media is dit de zg. 3rd wave of change die eraan komt. Boyd is al jaren actief als blockchain expert en weet precies wat dit voor bedrijven en voor marketeers betekent.

we zijn op zoek naar nieuwe docenten bij Digital Masters Academy

Jij?

We zijn ons team aan het uitbreiden en op zoek naar nieuwe docenten. Ben jij ervaren docent, leg je de lat hoog, heb je specialisatie in inbound marketing, customer experience en/of de diverse marketing technologiën, neem contact met ons op!

Wij geven les met ons ♥

Onze overtuiging is dat je marketing en sales moet doen waar mensen van houden. Daar hoort wat ons betreft bij dat je dan ook zo je colleges moet inrichten en geven. Digital Masters Academy werkt alleen met topprofessionals, met mensen die de lat hoog leggen, daar kan je op rekenen. Maar we gaan verder.

We houden van ons vak en dat merken onze studenten. We houden ook van resultaat maar bovenal houden we ervan dat jij in onze klassen meer dan verrast wordt. Dat doen we door in alles ons ♥ te leggen.

Dat begint bij de lessen, het lesmateriaal, de locaties. Maar ook in de speciale sprekers, de extra’s die je krijgt (we zeggen natuurlijk niet wat, want dan is de verrassing weg ;)), wat je verder nog allemaal op tafel en in de colleges vindt. En niet te vergeten de add-on’s na onze lessen. You’ll ♥ it!

hart
goodie-35tips

35 tips voor de beste converterende website ooit

Iedereen weet dat een website het belangrijkste onderdeel van je online of digitale strategie is. Maar wat een website een perfecte website? Hoe krijg je meer bezoek, leads en hoge conversie? Grijp die 35 tips met beide handen aan en optimaliseer JOUW website met deze must reads!

Nu downloaden