Privélessen online marketing

Nieuw in ons programma-aanbod: privéles. ​UK help for undergraduate students​. Als het gaat om verdiepingslessen, dan wil je geen algemeen verhaal maar maatwerk. Dat kan nu met de privélessen. Zodat je nog sneller resultaat hebt van wat je leert.

Met de keuze uit 20 verschillende privélessen stel je jouw lespakket helemaal op maat samen. Een of meerdere ochtenden of middagen ga je aan de slag met het onderwerp van jouw keuze.

Goedkoper dan je denkt – vanaf € 297,50 per ochtend of middag!

Een privéles klinkt wellicht duur maar is het bij Digital Masters Academy niet! Een privéles duurt een ochtend of een middag. Met uitzondering van de inbound marketing certificering, die duurt een dag.

Per dagdeel betaal je € 595,- voor 1 of 2 personen. Als je samen komt, betaal je nog maar € 297,50 p.p. Privélessen worden gegeven op onze leslocatie in Amersfoort en zijn voor maximaal 2 personen. Voor de inbound marketing certificering kan je je met maximaal 4 personen tegelijk inschrijven.

Je volgt je opleiding op onze leslocatie in Amersfoort. Daar kan je ook lekker lunchen of nog even wat werken als je dat wil, het is een fijne en moderne locatie met ruim voldoende gratis parkeerruimte.

Op jouw verzoek komen we ook naar je toe. We rekenen hiervoor een toeslag van € 100,-. Van Groningen tot Maastricht, als jij een eigen locatie hebt en liever daar les krijgt, dan vinden wij dat ook prima.

  • € 595,- per dagdeel
  • € 1.190,- per dag
  • 1 of 2 personen
  • €100,- op jouw locatie-toeslag

Wanneer je je inschrijft, dan nemen we contact met je op over jouw voorkeursdatum en zetten we alles meteen in de agenda’s. Privélessen gaan altijd door en zijn snel te plannen. Precies wanneer het jou uitkomt!

Tijdens de intake stellen we ook jouw opleidingsvraag vast zodat de opleiding echt op jouw maat wordt.

Onderstaande modules bieden we standaard aan. Heb je een specifieke opleidingsvraag, neem dan contact met ons op. Wanneer je meerdere modules wil boeken, geef je dat gewoon aan op het inschrijfformulier. Plannen we alles in een logische volgorde.

De voordelen van privéles:

  • Een hele ochtend of middag staan jij en jouw bedrijf centraal
  • Er wordt veel meer stof behandeld dan in een regulier college omdat de focus helemaal op jou en jouw organisatie gericht is
  • 100% Persoonlijke aandacht en consultancy op maat
  • Geen concurrenten aanwezig, je kan al je (strategische) vraagstukken in openheid voorleggen
  • Geen getwijfel meer, de lessen gaan altijd door
  • Volledig op maat, geen overbodige kennisoverdracht over onderwerpen waar je al van op de hoogte bent

We hebben 20 verschillende modules waaruit je kan kiezen. Is er een ander onderwerp waarover jij privéles wilt hebben, neem dan contact met ons op.