In-company

Wil je liever dat de opleiding 100% op maat is van jouw organisatie, branchevereniging of netwerkorganisatie? Heb je een opleidingsvraag die niet precies in onze opleidingenportfolio staat? Kies dan voor de in-company variant van onze opleidingen.

In company – direct in jouw praktijk

Onze ervaring is dat onze in company opleidingen naast 100% op maat zijn, ook 100% effectief zijn. De focus is geheel op jouw organisatie en doelen gericht. Het heeft onze voorkeur om de opleidingen op een externe locatie te geven – het is bewezen dat een niet alledaagse omgeving zorgt voor meer creativiteit, wat weer zorgt voor betere leerprestaties. Maar als jij de voorkeur geeft aan je organisatielocatie, dan komen wij daarheen. We maken er sowieso een geweldige opleiding van!

De beste voorbereiding is op maat

Het startpunt voor iedere in company opleidingen is de voorbereiding. We gaan met je in gesprek om precies te begrijpen wat de opleidingsvraag is, en naar welk resultaat je op zoek bent. We willen niet alleen weten maar ook begrijpen wat de eisen zijn aan de opleiding. Desgewenst kunnen we alle deelnemers interviewen om een precies beeld te verkrijgen van het kennisniveau en zo de opleiding nog beter laten aansluiten en slagen!

Als je wilt dan geven we onze opleidingen binnen jouw organisatie. Dat is makkelijk, jij en je deelnemers hoeven dan niet te reizen, dat doen wij! En alle werkvormen worden direct op de eigen organisatie toegepast. Buyer persona’s en de customer journey maken we specifiek voor jouw organisatie. Op basis daarvan kan het makretingplan en alle onderdelen die nodig zijn voor online marketing succes ingevuld worden. Het wordt dan een mix van leren en doen helemaal gericht op de organisatie.

Neem contact met ons op

Suzanne Broekhof – Hoofd Marketing, Communicatie & Sales BDO Nederland

“BDO is een vooruitstrevend accountancy en adviesbedrijf. Dat eisen we van onszelf, en dat eisen onze klanten terecht van ons. Dat betekende voor dat we wilden leren over anders communiceren met onze huidige en toekomstige klanten. De transitie die we wilden bereiken met onze marketing (en sales!) is met DMA in werking gezet. Een uitstekende en op maat gesneden opleidingen waar al onze marketeers enthousiast en klaar voor de toekomst vandaan kwamen. Omdat wij dit proces doorgemaakt hebben beseffen we ons als geen ander waar de (marketing)pijn in organisaties zit. De vooruitstrevende ondernemers die zich afvragen hoe ze met eerlijke en echt resultaatgerichte marketing en sales moeten omgaan, die moeten deze opleiding ook doen!”

Ton Eijbergen – directeur FlexVak Uitzendbureau

“Toen de FlexVak-mensen terugkwamen uit deze opleiding hoorde ik maar een ding: we moeten NU onze marketing anders gaan doen. De leergang had voor mijn medewerkers nog langer mogen duren, ze vonden het een geweldig opleiding.

Met inbound marketing trekken we met veel meer gemak (en minder kosten!) meer klanten naar ons toe. En wie wil dat nou niet?”

Organisatiedoelen als uitgangspunt

In vrijwel al onze opleidingen zijn organisatiedoelen het uitgangspunt. Marketing is tenslotte belangrijk en bedrijfsondersteunend. Alle theorie en werkvormen worden op basis hiervan direct op de eigen organisatie toegepast. Buyer persona’s en de customer journey bijvoorbeeld maken we specifiek voor jouw organisatie. Op die manier – welke specifieke opleidingsvraag je ook hebt –  krijg je marketingkennis en een marketingplan die meteen bijdragen aan jouw organisatiedoelen.

 

Samenwerking en verbinding in teams

Door onze werkwijze – een mix van leren en doen – zien we in al onze in company trainingen dat medewerkers nieuwe samenwerkingen ontdekken en bestaande teams nog hechter worden. Nieuwe kennis toepassen is voor velen spannend; door er direct mee aan de slag te gaan in speelse, interactieve werksessies wordt de drempel om fouten te maken sterk verlaagd. En van fouten leer je het meeste. Al onze docenten zorgen voor een veilige omgeving waar kennis opnemen, toepassen, fouten maken en daadwerkelijk leren maximaal tot hun recht komen. En uiteraard is er ruimte voor veel plezier. Want het marketing- en salesvak is toch het leukste werk wat bestaat 😉

 

Individuele of teamcoaching

We streven naar maximaal rendement in iedere training. De feedback die we na iedere training vragen vertelt ons dat we hier goed in slagen. Niet zelden worden we gevraagd om na de opleiding individuele deelnemers of teams te begeleiden. We helpen dan om resultaten en lesstof nog beter in de dagelijkse praktijk van de organisatie te brengen. Teambegeleiding, persoonlijke coaching, management feedback en reviews behoren allemaal tot de mogelijkheden. Hiervoor zetten we gespecialiseerde docenten en coaches in.

Geïnteresseerd om verder te praten over een in company voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op