Website ontwerp voor marketeers

Een goede website functioneert als een leadmagneet. Daarom is jouw website de centrale en meest belangrijke tactiek van je gehele marketingstrategie. Het ontwerpen van websites wordt meestal overgelaten aan grafisch ontwerpers en webbouwers. Succesvolle marketeers bedenken hun website eerst zelf. Dan heb je niet alleen een mooie website, maar ook een website die leads en nieuwe klanten oplevert.

 • 595,-
 • Maximaal 2 personen
 • 1 college
 • 1 dagdeel
 • 1 deelcertificaat
 • Vakspecialist - afhankelijk van je voorkeursdatum
 • Amersfoort
Inschrijven

Omschrijving

Iedereen heeft een website nodig. Of het nu gaat om het in de markt zetten van je bedrijf, het verkopen van je nieuwe e-book, voor de sportclub of een aparte wervingscampagne die een eigen site nodig heeft. Het probleem is dat het zo ingewikkeld lijkt om een nieuwe website te maken, en daarmee erg kostbaar om iemand anders het voor je te laten doen.

We horen vaak dat het proces van website-ontwerp moeizaam en langdurig is. Erger nog, dan is die nieuwe website er, alles staat live en iedereen is klaar voor het ontvangen van websitebezoekers en leads maar … die mooie nieuwe site levert helemaal geen nieuwe klanten op! De voornaamste reden voor tegenvallend resultaat is: website ontwerp is marketing, vormgeving en techniek komen later pas.

Het maken van je website begint met het ontwerpen op papier hoe jij denkt dat jouw klant met jou in contact wil komen. Welke informatie wil hij of zij vinden op je homepage, wat is een logische navigatie, waar plaats je CTA-knoppen, social media feeds, video’s, etc. Hoe klikt je buyer persona zich een weg door jouw website en vindt precies waar hij of zij naar op zoek is.

Hiervoor hebben wij een simpel en heel effectief proces bedacht dat in een keer bovenstaande gedoe oplost. Geloof ons, je webbouwer wordt er ook blij van want nu hoeft hij niet meer te bedenken wat eigenlijk zijn vak niet is. Zeker weten dat jij hiermee een geweldige website krijgt die zorgt voor groei van je klanten, omzet en je bedrijf.

Programma

Deze opleiding is geschikt voor marketeers en ondernemers die een bestaande of nieuwe website willen optimaliseren tot lead-magneet.

 • Leer de vertaling te maken van de customer journey naar het basisontwerp van je website
 • Uitleg van verschillende conversie-elementen zoals CTA’s, CTA-banners en CTA-ads
 • Ontwerpen van de optimale navigatie
 • Het verschil herkennen en leren tussen traditioneel ontwerp en groei gedreven design
 • In de opleiding (her)ontwerpen van je eigen website

 

Waar & wanneer

Deze opleiding  wordt standaard  gegeven bij Digital Masters Academy – by Regus, in Amersfoort. Maar op jouw verzoek komen we naar jouw locatie.
De datum wordt in overleg met jou bepaald. Een van de vele voordelen van privéles!

Kosten

De kosten van deze privéles bedragen € 595,-. Of je nou met 1 of 2 personen bent, dat maakt ons niet uit. Als je samen komt, betaal je per persoon maar € 297,50. We sturen de factuur naar de hoofdboeker. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

En verder

We zijn van de nieuwe marketinggeneratie dus pakken de opleiding ook anders aan dan traditionele opleiders. Wij geloven in een combinatie van theorie, praktijk, persoonlijke aandacht, certificering en gezondheid.

In onze colleges word je niet in slaap gepraat met saaie volzinnen en lange verhandelingen. We zetten je op het puntje van je stoel met praktische en bewezen modellen, die je zelf direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Tussendoor ga je alleen of samen aan de slag om de theorie meteen naar jouw praktijk te vertalen. Daardoor onthoud je het geleerde beter en is je opleiding ook echt relevant voor je. Je krijgt ook direct feedback, we noemen dat opleidingsconsultancy. Je resultaat wordt daar nog waardevoller van.

Wacht niet langer en gun jezelf privéles!