Privéles - Marketing tooling

Als markteer of ondernemer ben je continue bezig met het verkrijgen van meer website bezoekers, leads en omzet. Dagelijks verandert het marketinglandschap, tactieken van gisteren werken niet meer, en de innovatietrein dendert maar door. Technologie is daarin de drijvende factor en beïnvloed online marketing dagelijks. Daarom kan geen enkele business zonder een strategische marketingstack: precies de goede combinatie van digitale marketing tooling die je werk als ondernemer of marketeer makkelijker maakt en die klanten genereert.

 • 595,-
 • Maximaal 2 personen
 • 1 college
 • 1 dagdeel
 • 1 deelcertificaat
 • Vakspecialist - afhankelijk van je voorkeursdatum
 • Amersfoort
Inschrijven

Omschrijving

Het is werkelijk een fascinerende tijd om in marketing te werken. Daarnaast kan het je soms ook het idee geven continue achter de feiten aan te lopen als je even niet oplet. We weten dat de eerste 60% van de klantreis zich online afspeelt, en daarom zijn we er ook allemaal druk mee om het goed ingericht te krijgen.

Want naast allerlei tactieken zoals inbound marketing, content marketing en social media marketing, hebben we als marketeers ook de gereedschapskist met online tools te managen. De hoeveelheid marketing tools groeit en ontwikkelt zich in hoog tempo door. Er zijn talloze fantastische tools die jouw drukke marketingleven een stuk aangenamer maken. Voor iedere fase in het Marketing Framework zijn meerdere tools beschikbaar en wij hebben al voor je uitgezocht welke je het beste kan kiezen op basis van je doelen, wensen en bijvoorbeeld bedrijfsgrootte. 

Dat delen we allemaal in deze privéles Marketing Tooling. Aan de hand van het Marketing Technology Landscape gaan we aan de slag met het opbouwen en samenstellen van jouw marketingstack. Je hoeft voor deze opleiding GEEN technologische kennis of technische achtergrond te hebben. Het is wel heel erg handig om je laptop mee te nemen, dan kan je ter plekke meteen veel regelen want nogal wat tooling is gratis. 

Programma

 • Inventarisatie van je huidige marketing tooling
 • Ontwerpen van de gewenste marketing stack op basis van je marketingdoelen
 • Kiezen van tooling die passend is bij jouw ambities en mogelijkheden
 • Inrichten en/of uitproberen van gratis altijd-goed tooling
 • Alles over het kiezen van leveranciers van online marketing tooling

Waar & wanneer

Deze opleiding  wordt standaard  gegeven bij Digital Masters Academy – by Regus, in Amersfoort. Maar op jouw verzoek komen we naar jouw locatie.
De datum wordt in overleg met jou bepaald. Een van de vele voordelen van privéles!

Kosten

De kosten van deze privéles bedragen € 595,-. Of je nou met 1 of 2 personen bent, dat maakt ons niet uit. Als je samen komt, betaal je per persoon maar € 297,50. We sturen de factuur naar de hoofdboeker. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

En verder

We zijn van de nieuwe marketinggeneratie dus pakken de opleiding ook anders aan dan traditionele opleiders. Wij geloven in een combinatie van theorie, praktijk, persoonlijke aandacht, certificering en gezondheid.

In onze colleges word je niet in slaap gepraat met saaie volzinnen en lange verhandelingen. We zetten je op het puntje van je stoel met praktische en bewezen modellen, die je zelf direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Tussendoor ga je alleen of samen aan de slag om de theorie meteen naar jouw praktijk te vertalen. Daardoor onthoud je het geleerde beter en is je opleiding ook echt relevant voor je. Je krijgt ook direct feedback, we noemen dat opleidingsconsultancy. Je resultaat wordt daar nog waardevoller van.

Wacht niet langer en gun jezelf privéles!