Marketing Strategie

Steeds meer marketeers staan onder druk om hun marketing effectiviteit te rechtvaardigen, ROI te bewijzen en efficiëntie op schaal te creëren. Aangezien de meeste marketing van vandaag digitale marketing is, maken alle digitale hulpmiddelen die beschikbaar zijn deze taak eenvoudiger. Om dit goed te doen, zou elk merk een model moeten hebben voor hoe ze consumenten volgen van een anonieme bezoeker tot aan een loyale klant en promotor, en met welke middelen en tools. Dat model hebben wij voor jou gemaakt, het Marketing Framework.

 • 595,-
 • Maximaal 2 personen
 • 1 college
 • 1 dagdeel
 • 1 deelcertificaat
 • Vakspecialist - afhankelijk van je voorkeursdatum
 • Amersfoort
Inschrijven

Omschrijving

Online marketing is al jaren een serieus vak. Marketeers en ondernemers hebben dag in dag uit te maken met steeds weer nieuwe uitdagingen. Naast al het andere werk. Want zeg nou zelf, je bent al druk genoeg.

Iedereen zoekt, clickt, liked en deelt. De veeleisende klant verwacht een perfecte online experience en steeds weer iets nieuws en uitdagends. Goede en slechte ervaringen worden meedogenloos gedeeld op social media. In iedere stap van de klantbeleving moet het goed zijn.

Welke middelen, tactieken en tools zorgen ervoor dat onbekende websitebezoekers tevreden klanten worden? Daarvoor is het Marketing Framework het perfecte middel. Bewezen voor alle soorten organisaties, klein en groot, in iedere denkbare branche.

In deze opleiding gaan we in op het maken van jouw integrale, digitale marketingstrategie. De docent legt je stap voor stap uit hoe je zelf zo’n samenhangende digitale marketingstrategie ontwikkelt aan de hand van het Framework en bijbehorende Marketing en Sales Canvas. Met volop ruimte voor een vertaalslag naar jouw eigen organisatie.

Programma

Deze opleiding is bedoeld voor marketeers of ondernemers die hun business willen laten groeien met behulp van een goed doordachte online marketing strategie.

 • Leer je strategie te bepalen aan de hand van het Marketing Framework
 • Uitleg van de 7 belangrijkste tactieken van online marketing
 • Maken van de vertaalslag van jouw bedrijf naar online marketing
 • Vaststellen van doelen en leren hoe je maandelijks doelen meet en acties opvoert of bijstelt
 • Vertalen van acties naar campagnes om van onbekende potentiële klanten tevreden promotors te maken

 

Waar & wanneer

Deze opleiding  wordt standaard  gegeven bij Digital Masters Academy – by Regus, in Amersfoort. Maar op jouw verzoek komen we naar jouw locatie.
De datum wordt in overleg met jou bepaald. Een van de vele voordelen van privéles!

Kosten

De kosten van deze privéles bedragen € 595,-. Of je nou met 1 of 2 personen bent, dat maakt ons niet uit. Als je samen komt, betaal je per persoon maar € 297,50. We sturen de factuur naar de hoofdboeker. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

En verder

We zijn van de nieuwe marketinggeneratie dus pakken de opleiding ook anders aan dan traditionele opleiders. Wij geloven in een combinatie van theorie, praktijk, persoonlijke aandacht, certificering en gezondheid.

In onze colleges word je niet in slaap gepraat met saaie volzinnen en lange verhandelingen. We zetten je op het puntje van je stoel met praktische en bewezen modellen, die je zelf direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Tussendoor ga je alleen of samen aan de slag om de theorie meteen naar jouw praktijk te vertalen. Daardoor onthoud je het geleerde beter en is je opleiding ook echt relevant voor je. Je krijgt ook direct feedback, we noemen dat opleidingsconsultancy. Je resultaat wordt daar nog waardevoller van.

Wacht niet langer en gun jezelf privéles!