Privéles - Marketing Automation

Genereer je veel leads? Dan kan je niet zonder marketing automation. Marketing automation, het geautomatiseerd afhandelingen van acties die ervoor zorgen dat je leads zich ontwikkelen tot klant, is een van de belangrijkste skills voor een online marketeer. Er zijn veel dagelijks terugkerende taken voor marketeers. Het opvolgen van leads en versturen van emails is daar de belangrijkste van. Marketing automation maakt dit makkelijker dan ooit. 

 • 595,-
 • Maximaal 2 personen
 • 1 college
 • 1 dagdeel
 • 1 deelcertificaat
 • Vakspecialist - afhankelijk van je voorkeursdatum
 • Amersfoort
Inschrijven

Omschrijving

Marketing automation is in de ideale wereld software en een set van workflows die ervoor zorgen dat leads als vanzelf in klanten veranderen. Prospects krijgen geautomatiseerd maar op een hele persoonlijke manier nuttige informatie toegestuurd. Goed uitgevoerde marketing automation levert nieuwe inkomsten op voor bedrijven en daarmee een prima rendement voor de gedane investering.

De realiteit is weerbarstiger. Marketing automation is een buzz-word geworden. Laten we maar gewoon eerlijk zijn: marketing automation is niet het meest eenvoudige onderdeel van je marketing machine. Voor sommigen is het zelfs gewoonweg moeilijk. En dat is helemaal niet erg, want wij zijn er om je te helpen.

In de vele college’s in de afgelopen jaren hebben talloze van je marketingcollega’s zich blij verwonderd over de echte basis van het automatiseren van hun marketing. Door het oefenen met en maken van succesvolle workflows. Het zit ‘m namelijk niet in de tooling, maar in de denkwijze. Automatiseren vraagt om op een heel andere manier te kijken naar onze marketing activiteiten.

We leggen je in dit college uit hoe marketing automation ook voor jou in ieder moment van de funnel succesvol werkt. 

Programma

 • De basis van marketing automation
 • Wat is een workflow
 • Ontwerpen van succesvolle workflows
 • Marketing automation doelen in relatie tot de gehele marketing en sales funnel
 • Wat zijn de beste marketing automation pakketten

Waar & wanneer

Deze opleiding  wordt standaard  gegeven bij Digital Masters Academy – by Regus, in Amersfoort. Maar op jouw verzoek komen we naar jouw locatie.
De datum wordt in overleg met jou bepaald. Een van de vele voordelen van privéles!

Kosten

De kosten van deze privéles bedragen € 595,-. Of je nou met 1 of 2 personen bent, dat maakt ons niet uit. Als je samen komt, betaal je per persoon maar € 297,50. We sturen de factuur naar de hoofdboeker. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

En verder

We zijn van de nieuwe marketinggeneratie dus pakken de opleiding ook anders aan dan traditionele opleiders. Wij geloven in een combinatie van theorie, praktijk, persoonlijke aandacht, certificering en gezondheid.

In onze colleges word je niet in slaap gepraat met saaie volzinnen en lange verhandelingen. We zetten je op het puntje van je stoel met praktische en bewezen modellen, die je zelf direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Tussendoor ga je alleen of samen aan de slag om de theorie meteen naar jouw praktijk te vertalen. Daardoor onthoud je het geleerde beter en is je opleiding ook echt relevant voor je. Je krijgt ook direct feedback, we noemen dat opleidingsconsultancy. Je resultaat wordt daar nog waardevoller van.

Wacht niet langer en gun jezelf privéles!