Inbound Marketing

Inbound marketing is een marketing tactiek die ervoor zorgt dat je met minder kosten dan traditionele marketing veel meer leads en klanten verwerft. Of je nou een grote organisatie of eenmanszaak bent, inbound strategie zorgen met gemak voor forse verhoging van website bezoekers, leads, verkopen en klanttevredenheid. Vergeet irritante en dure outbound marketing, denk in helpen van je toekomstige klant met zijn of haar aankoop.  

 • 595,-
 • Maximaal 2 personen
 • 1 college
 • 1 dagdeel
 • 1 deelcertificaat
 • Vakspecialist - afhankelijk van je voorkeursdatum
 • Amersfoort
Inschrijven

Omschrijving

Inbound marketing is een pull-marketingtactiek waarin je website als een magneet werkt voor leads en klanten met behulp van o.a. contentmarketing, social media, bloggen en SEO. Je kan het kort samenvatten in “Helpen met aankopen”. Inbound marketing is ontzettend succesvol voor heel veel bedrijven en werkt in vrijwel iedere branche (check hier of inbound ook geschikt is voor jouw bedrijf).

“If you have more money than brains, you should focus on outbound marketing. If you have more brains than money, you should focus on Inbound Marketing.” Een uitspraak van de hyper succesvolle social media ondernemer Guy Kawasaki.

Amerikaanse marketing tactieken werken in Nederland meestal erg goed, en nog beter wanneer er een Nederlandse vertaling van is gemaakt. Daarom hebben we het Marketing Framework ontworpen.

In het Marketing Framework en het Marketing Framework Canvas belichten we íedere stap in het totale inbound proces. We gaan in op alle tactieken die je nodig hebt om bovengemiddeld veel nieuwe websitebezoekers en leads te genereren. In iedere fase is een andere subtactiek belangrijk, we leggen je precies uit welke en hoe deze optimaal in te zetten. Met het Marketing Framework gaat jouw marketing machine supergoed werken.

Programma

 • Creëren van een inbound strategie met behulp van het Marketing Framework
 • We leren je alle inbound essentials aan
 • Hoe ‘inbound’ is jouw bedrijf al en wat moet je nog doen
 • Uitrekenen van de te verwachten aantallen websitebezoekers, leads en klanten
 • Maken van een inbound implementatie planning: direct aan de slag met visits, leads en klanten werven

Waar & wanneer

Deze opleiding  wordt standaard  gegeven bij Digital Masters Academy – by Regus, in Amersfoort. Maar op jouw verzoek komen we naar jouw locatie.
De datum wordt in overleg met jou bepaald. Een van de vele voordelen van privéles!

Kosten

De kosten van deze privéles bedragen € 595,-. Of je nou met 1 of 2 personen bent, dat maakt ons niet uit. Als je samen komt, betaal je per persoon maar € 297,50. We sturen de factuur naar de hoofdboeker. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

En verder

We zijn van de nieuwe marketinggeneratie dus pakken de opleiding ook anders aan dan traditionele opleiders. Wij geloven in een combinatie van theorie, praktijk, persoonlijke aandacht, certificering en gezondheid.

In onze colleges word je niet in slaap gepraat met saaie volzinnen en lange verhandelingen. We zetten je op het puntje van je stoel met praktische en bewezen modellen, die je zelf direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Tussendoor ga je alleen of samen aan de slag om de theorie meteen naar jouw praktijk te vertalen. Daardoor onthoud je het geleerde beter en is je opleiding ook echt relevant voor je. Je krijgt ook direct feedback, we noemen dat opleidingsconsultancy. Je resultaat wordt daar nog waardevoller van.

Wacht niet langer en gun jezelf privéles!