Inbound Certificering

Inbound marketing doe je al een tijdje. Je snapt dat dit een winnende marketing strategie is en nu is het tijd voor de certificering. Jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière en begrijpt als geen ander dat Inbound Certificering het verschil maakt op je cv. Daarmee laat je zien de modernste online marketing strategie te begrijpen en alle bijbehorende tactieken te kennen. Wij begeleiden je in je inbound examen, je slaagt geheid!

 • 1.190,-
 • Maximaal 4 personen
 • 1 college
 • 2 dagdelen - ochtend en middag
 • 1 deelcertificaat
 • Laura Hamer
 • Amersfoort
Inschrijven

Omschrijving

Hubspot, het nummer 1 platform voor online marketing en marketing automation heeft het inbound marketing examen in het leven geroepen. Met het internationale Hubspot examen op zak onderscheid je je. Je hebt daarmee bewijs op zak dat je weet wat de beste marketing tactieken zijn anno nu.

Inbound marketing is niet moeilijk. Inbound marketing bestaat wel uit veel verschillende weetjes en subtactieken. In de praktijk bouw je het aantal verschillende subtactieken langzaam op. In het examen moet je alles weten en rekening houden met instinkers en truc-vragen en dat maakt het echt een lastig examen.

Buyer persona’s, attract, convert, close, delight, customer journey, conversie, social media, on page SEO, long tail keywords, landing pages, thank you pages, in line thank you, follow up emails, social inbox, blogging, blog optimisation, etc. etc. etc. Allemaal termen die je moet kennen, weten wat het betekent, waar je op moet letten, wat niet en wat wel te doen. Er kan naar gevraagd worden in het examen!

Wij weten precies hoe je je optimaal op dit examen voorbereid. Wat doe je, 12 uur Hubspot filmpjes kijken of je kostbare tijd halveren en in een ochtend plus middag alle theorie doornemen en meteen het examen doen? Iedereen kan slagen. Maar we zijn wel eerlijk, het kunnen soms best pittige vragen zijn. Met onze voorbereiding ben je niet alleen verzekerd van het halen van je examen, doordat je met je docent alle stof doorneemt zal je het ook allemaal veel makkelijker onthouden. Bovendien heb jij er een internationaal erkende certificering bij!

Programma

 • Overzicht van alle stof
 • Per onderwerp kennis en instructie
 • Introductie op inbound marketing
 • Per fase alles wat je moet weten: attract, convert, close en delight
 • Ter plaatse examen doen, je krijgt direct de uitslag

Waar & wanneer

Deze opleiding  wordt standaard  gegeven bij Digital Masters Academy – by Regus, in Amersfoort. Maar op jouw verzoek komen we naar jouw locatie.
De datum wordt in overleg met jou bepaald. Een van de vele voordelen van privéles!

Kosten

De kosten van deze privéles bedragen € 595,-. Of je nou met 1 of 2 personen bent, dat maakt ons niet uit. Als je samen komt, betaal je per persoon maar € 297,50. We sturen de factuur naar de hoofdboeker. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

En verder

We zijn van de nieuwe marketinggeneratie dus pakken de opleiding ook anders aan dan traditionele opleiders. Wij geloven in een combinatie van theorie, praktijk, persoonlijke aandacht, certificering en gezondheid.

In onze colleges word je niet in slaap gepraat met saaie volzinnen en lange verhandelingen. We zetten je op het puntje van je stoel met praktische en bewezen modellen, die je zelf direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Tussendoor ga je alleen of samen aan de slag om de theorie meteen naar jouw praktijk te vertalen. Daardoor onthoud je het geleerde beter en is je opleiding ook echt relevant voor je. Je krijgt ook direct feedback, we noemen dat opleidingsconsultancy. Je resultaat wordt daar nog waardevoller van.

Wacht niet langer en gun jezelf privéles!