Privéles - Facebook Markering

Je moet daar zijn waar je klanten zijn en mensen spenderen nog altijd veel tijd op social media, in het bijzonder op Facebook. Laat je geen zand in je ogen strooien door zogenaamde massale afhaak-campagnes. In 2018 maken er 10,8 miljoen Nederlanders gebruik van Facebook, waarvan 7,6 miljoen dagelijks. Daarmee is Facebook marketing is een onmisbare skill voor online marketeers en ondernemers.

 • 595,-
 • Maximaal 2 personen
 • 1 college
 • 1 dagdeel
 • 1 deelcertificaat
 • Vakspecialist - afhankelijk van je voorkeursdatum
 • Amersfoort
Inschrijven

Omschrijving

Facebook is nog steeds het populairste sociale netwerk en kan door marketeers worden gebruikt om consumenten in bijna elke branche te bereiken. Facebook krijgt ruwweg 10% van al het internetbezoek, waarbij bezoekers gemiddeld 28 minuten op het platform doorbrengen. Mocht je nog meer overtuiging nodig hebben: 50% van de Facebook-gebruikers geeft de voorkeur aan merkpagina’s boven bedrijfswebsites.

Facebook is daarmee een belangrijk platform voor bedrijven. Op dit platform wordt niet alleen gezocht maar ook spontaan gevonden. Facebook-marketing is perfect voor het onder de aandacht brengen van je aanbod en daarmee de latente behoefte van je klanten te stimuleren.  

Ook hier geldt dat je (bedrijfs)profiel goed ingesteld moet zijn om goed gevonden te worden, dat werkt ook bij Facebook volgens bepaalde regels. Post precies de goede berichten, en maak gebruik van alle mogelijkheden die Facebook biedt. Haal alles uit de Facebook Business Manager zodat Facebook een extra leadmachine wordt.

Programma

 • Inrichten en optimaliseren van je Facebook Page voor hoge scores
 • Optimaliseren van content
 • Aansluiten op precies de juiste Facebook groepen
 • Posten, herposten en reageren voor meer conversie
 • Opzetten van Facebook posting schedule en lead generatie

Waar & wanneer

Deze opleiding  wordt standaard  gegeven bij Digital Masters Academy – by Regus, in Amersfoort. Maar op jouw verzoek komen we naar jouw locatie.
De datum wordt in overleg met jou bepaald. Eén van de vele voordelen van privéles!

Kosten

De kosten van deze privéles bedragen € 595,-. Of je nou met 1 of 2 personen bent, dat maakt ons niet uit. Als je samen komt, betaal je per persoon maar € 297,50. We sturen de factuur naar de hoofdboeker. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

En verder

We zijn van de nieuwe marketinggeneratie dus pakken de opleiding ook anders aan dan traditionele opleiders. Wij geloven in een combinatie van theorie, praktijk, persoonlijke aandacht, certificering en gezondheid.

In onze colleges word je niet in slaap gepraat met saaie volzinnen en lange verhandelingen. We zetten je op het puntje van je stoel met praktische en bewezen modellen, die je zelf direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Tussendoor ga je alleen of samen aan de slag om de theorie meteen naar jouw praktijk te vertalen. Daardoor onthoud je het geleerde beter en is je opleiding ook echt relevant voor je. Je krijgt ook direct feedback, we noemen dat opleidingsconsultancy. Je resultaat wordt daar nog waardevoller van.

Wacht niet langer en gun jezelf privéles!