Contentstrategie

Contentstrategie en contentmarketing zorgen voor groei van je naamsbekendheid en van leads. Je leads en klanten houden van goede content. Ze willen namelijk weten of je een antwoord hebt op hun vraag en of je betrouwbaar bent. Met precies de goede informatie op precies de juiste plek bouw je een vertrouwensrelatie op.

 • 595,-
 • Maximaal 2 personen
 • 1 college
 • 1 dagdeel
 • 1 deelcertificaat
 • Vakspecialist - afhankelijk van je voorkeursdatum
 • Amersfoort
Inschrijven

Omschrijving

Verhoog je webverkeer, naamsbekendheid en sales met de krachtig van goede digitale content. Bouw voort op of bedenk een nieuwe contentstrategie zodat je voortaan online goed gevonden wordt.

Je hoeft geen copywriter te zijn om een precies te weten wat er nodig is om een ​​contentmarketingstrategie te plannen en uit te voeren die je bedrijf vooruit helpt. Goede content helpt je toekomstige klant om je te leren kennen. Hij of zij onderzoekt jou online en ca 60% van de totale customer journey vindt plaats voordat iemand met jou contact opneemt. We kunnen dus stellen dat meer dan de helft van de totale aankoopbeslissing gebaseerd wordt op de aanwezigheid en kwaliteit van je content.

Content en je contentstrategie gaan verder dan de teksten op je website. Whitepapers, cheat sheets, templates, blogs, video’s, infographics, etc. Met behulp van sterke content optimaliseer je je site voor zoekmachines voor een groeiende stroom van organisch (gratis) verkeer naar je website.

Op basis van de verschillende vragen die jouw prospects hebben en waarmee ze optimaal geholpen zijn, gaan we de contentstrategie invullen. We leren je wat een ijzersterke set teksten, documenten en afbeeldingen is. Daar houden je klanten van.

Programma

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die met contentmarketing aantallen bezoekers, leads en klanten wil laten groeien: ondernemers, marketeers, medewerkers en ZZP’ers/freelancers.

 • Begrijp de cognitieve aankoopreis en hoe content je buyer persona zal inspireren om actie te ondernemen
 • Leer een systeem te ontwikkelen voor het consistent genereren van nieuwe content-ideeën
 • Promoot je content en zorg voor webverkeer vanuit een grote verscheidenheid aan bronnen
 • Welke content is geschikt voor marketingkanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram
 • Zet tijdens de opleiding een contentmarketing strategie op

 

Waar & wanneer

Deze opleiding  wordt standaard  gegeven bij Digital Masters Academy – by Regus, in Amersfoort. Maar op jouw verzoek komen we naar jouw locatie.
De datum wordt in overleg met jou bepaald. Een van de vele voordelen van privéles!

Kosten

De kosten van deze privéles bedragen € 595,-. Of je nou met 1 of 2 personen bent, dat maakt ons niet uit. Als je samen komt, betaal je per persoon maar € 297,50. We sturen de factuur naar de hoofdboeker. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

En verder

We zijn van de nieuwe marketinggeneratie dus pakken de opleiding ook anders aan dan traditionele opleiders. Wij geloven in een combinatie van theorie, praktijk, persoonlijke aandacht, certificering en gezondheid.

In onze colleges word je niet in slaap gepraat met saaie volzinnen en lange verhandelingen. We zetten je op het puntje van je stoel met praktische en bewezen modellen, die je zelf direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Tussendoor ga je alleen of samen aan de slag om de theorie meteen naar jouw praktijk te vertalen. Daardoor onthoud je het geleerde beter en is je opleiding ook echt relevant voor je. Je krijgt ook direct feedback, we noemen dat opleidingsconsultancy. Je resultaat wordt daar nog waardevoller van.

Wacht niet langer en gun jezelf privéles!