3-daagse opleiding Online Marketing Essentials

Ga voor maximale marketing power: Online Marketing Essentials course betekent in 3 dagen alles leren wat belangrijk is voor succesvolle online marketing. We leren je alles aan wat je nodig hebt aan de hand van het Marketing Framework en Marketing Framework Canvas.

 • 898,-
 • Maximaal 20 deelnemers
 • 6 colleges
 • 3 dagen
 • Certificaat Online Marketing Essentials
 • Laura Hamer e.a.
 • Amersfoort
Inschrijven

Omschrijving

Alles wat je wil en moet weten om succesvol te zijn in online marketing wordt in 3 dagen in de Online Marketing Essentials opleiding behandeld. Het DMA Marketing Framework wordt stap voor stap uitgelegd en 100% toegepast op jouw organisatie zodat je echt meer websitebezoek, meer leads en meer klanten krijgt via je website.

We hebben een 3-daagse essentials opleiding ontworpen waarin álle onderwerpen aan bod komen die ervoor zorgen dat jouw online marketing succesvol wordt en blijft. Of je nou ZZP’er of marketingmanager van een grote organisatie bent.

Voor wie?

Dit 3-daagse collegereeks is ontworpen voor marketing professionals, marketingmanagers, marketingmedewerkers, communicatiemedewerkers, ZZP’ers, consultants, communicatieadviseurs, DGA’s en ondernemers met marketing in hun portefeuille en iedereen die zijn of haar kennis en vaardigheden wil versterken om toekomstige klanten online excellent wil bereiken.

We hebben de colleges ontwikkeld voor hen die geen genoegen nemen met ‘middle of the road’-marketing. Voor de echte professionals die hun vak serieus nemen en met hun merk het verschil willen maken.

Leerdoelen

De collegereeks heeft als doel om je online marketingkennis en -skills te versterken. Je krijgt een compleet overzicht van alle mogelijkheden van digitale marketing aan de hand van het Online Marketing Framework. En je gaat aan de slag met het Online Marketing Canvas. Je leert een plan te ontwikkelen voorzien van de talloze technieken en diverse middelen zodanig dat je toekomstige en huidige klanten blij worden van jouw marketing. Digitale strategie, buyer persona’s, customer journey, contentstrategie, de perfecte website, social media strategie, campagneplanning; allemaal onderwerpen die we behandelen. Na het volgen van de collegereeks ben je in staat om:

 • een digitale marketing strategie op te zetten
 • buyer persona’s op te stellen
 • complete buyers journeys te maken
 • een contentstrategie op te zetten
 • een blogstrategie op te zetten en uit te voeren
 • social media en social selling plan maken
 • inbound marketing toe te passen
 • marketing automation toe te passen
 • SEO goed in te richten
 • Google Analytics op te zetten en te gebruiken
 • samenwerking tussen marketing en sales op te zetten
 • ROI van marketing uit te rekenen

Programma

Kan dat, een complete opleiding in 3 dagen? Jazeker! We doen dit niet voor het eerst 😉 Het zijn 3 intensieve dagen waarin we precies datgene behandelen wat ervoor zorgt dat jouw online marketing succesvol is.

We behandelen in 6 verschillende colleges de volgende onderwerpen:

 • College 1 – marketingdoelen, buyer persona’s
 • College 2 – customer journey, websites, landingpages
 • College 3 – SEO, contentstrategie
 • College 4 – sales & marketing, tooling
 • College 5 – social media strategie, campagnes
 • College 6 – analyses, ROI, marketingplanning

We leggen je de theorie en achtergronden uit, geven voorbeelden uit de praktijk, je gaat zelf aan de slag met templates en past alle theorie direct toe op je eigen praktijk. Denken en doen voor optimaal succes!

Waar & wanneer

De colleges worden gehouden in Amersfoort. Onze collegezalen vind je bij Datacub Offices by Regus. Lekker in het midden van het land. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen en we horen van deelnemers dat onze locatie met het openbaar vervoer ook prima bereikbaar is.

Je kan kiezen voor:
17 + 18 + 19 september 2018
26 + 27 + 28 november 2018

De nieuwe data in 2019 maken we in het najaar bekend.

Kosten

De kosten voor deze opleiding bedragen € 898,- (exclusief BTW).

WAT IS INBEGREPEN?
* 6 college’s verdeeld over 3 dagen – topcolleges over alle bovenstaande onderwerpen met theorie, directe toepassingen op jouw bedrijf en voorbeelden uit diverse branches (profit en non-profit)
* Alle collegeslides digitaal voorafgaand aan het college. We sturen je alle slides toe, dan kan je zelf je printer aan het werk zetten (willen wij ook voor je doen, scroll naar beneden voor opties)
* Diverse bewezen super bruikbare templates om alles wat je leert ook makkelijk en direct in de praktijk te brengen. Online marketing uitvoeren is echt veel werk; met onze slimme templates wordt het een stuk makkelijker! Alle templates worden tijdens het college behandeld
* De beste whitepapers over alles wat je wil nalezen over online marketing, social media, SEO, websites, etc. etc. Er is een enorm aanbod van whitepapers, een aantal goede maar ook veel crap (we zijn maar duidelijk 😉 DMA heeft juist die fantastische whitepapers voor je verzameld! Scheelt jou weer gedoe met zoeken en je hoeft ook je emailadres niet achter te laten bij allerlei organisaties
* Koffie, thee, water en … M&M’s zoals in al onze college’s. Al jaren zijn we beroemd – berucht? – om onze lekkernijen tijdens de college’s, er staan altijd M&M’s klaar. Neem je zelf een bammetje mee? (willen wij ook voor je doen, scroll naar beneden voor opties)

WIL JE NOG MEER? DAT KAN! 
Uiteraard hebben we nog meer in de aanbieding voor je. Geef meteen bij je inschrijving aan wat je nog meer wilt.

Map met alle slides geprint – je wil niet zelf aan de printer gaan staan en vindt het veel makkelijker als wij dat voor je regelen: geen probleem! Let op, het zijn zo’n 300 slides. Om jouw leerexperience optimaal te maken leggen we zeer compleet uit en geven we voorbeelden uit diverse branches (profit en non-profit).
Secret marketing books surprise bag – onze beruchte goodie bag! Die is ook voor deze collegereeks beschikbaar! Geen suf tasje reclamespul waar je niks aan hebt, maar eentje gevuld met 3 top of the bill marketingboeken en meer, daar word je net als vele anderen eerder geheid blij van!
One-to-one sessie met docent Laura Hamer – Laura is een autoriteit in online marketing en geeft naast colleges ook advies aan bedrijven. Nationaal en internationaal is zij actief, werkt voor grote corporates maar ook voor nationale en locale bedrijven en ambitieuze ZP’ers. Normaal kost een adviessessie € 695,- maar als je nu boekt kost het je maar € 495,- voor één ochtend of middag. In zo’n power-sessie zet je samen met Laura je marketingstrategie op, op maat gesneden voor jouw organisatie. Of laat je je website en social media analyseren. Of stel je je specifieke vragen. Boek snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.
3 dagen lunch – je kan bij Regus prima lunchen; diverse lekker belegde broodjes, soepje, allerlei soorten melk, salades; en dat kunnen we vooraf voor je regelen. Geef even aan op het inschrijfformulier.

En verder

Er worden steeds twee colleges per dag gegeven. Vanaf 9.00 uur ben je welkom en word je ontvangen met koffie, thee en lekkers. Om 9.30 uur start het ochtendcollege. Tegen 11.00 uur is er een korte pauze en om 12.30 uur is het lunchtijd. Om 13.30 start het middagcollege en is er om 15.00 uur een korte theepauze. Het middagcollege duurt tot 16.30 uur zodat je voor de spits naar huis kunt.

De collegereeks duurt 3 dagen. De hoeveelheid uren die je moet reserveren voor zelfstudie is beperkt.