Privéles – LinkedIn Marketing

Het belangrijkste social media platform voor business-to-business marketeers is LinkedIn. LinkedIn marketing is daarmee een essentieel onderdeel van je marketingstrategie. Want daarmee trek je niet alleen de aandacht, je trekt ook nieuwe klanten aan. Met 560 miljoen gebruikers is dit platform het grootste zakelijke online netwerk ter wereld en kan je vrijwel iedereen met wie je graag zakendoet, vinden.

 • 595,-
 • Maximaal 2 personen
 • 1 college
 • 1 dagdeel
 • 1 deelcertificaat
 • Vakspecialist - afhankelijk van je voorkeursdatum
 • Amersfoort
Inschrijven

Omschrijving

LinkedIn marketing is een vak apart. Het gaat hier namelijk niet alleen over je bedrijf maar ook over jou persoonlijk. Goede LinkedIn marketing begint bij je eigen profielpagina. Mensen doen nou eenmaal zaken met mensen, daarom is het belangrijk dat je profielpagina en dat van iedereen binnen je bedrijf in optima forma zijn.

Daarnaast heb je een goede LinkedIn Company pagina nodig. Die pagina is de profielpagina van je bedrijf. Niet alleen zie je meer informatie over je organisatie en wie er werken, híer vinden je toekomstige klanten precies de informatie die jou zo aantrekkelijk maakt om mee te werken.

LinkedIn is uitstekend geschikt om jezelf als thought leader te presenteren. Hiervoor zijn talloze makkelijk te implementeren tactieken waarmee je jezelf direct in de schijnwerpers plaatst. Tipje van de sluier: niet je product maar de wijze waarop jij de uitdagingen en problemen van je toekomstige klant oplost zijn belangrijk om te laten zien. Daar loopt je buyer persona warm voor.

Hoeveel leads krijg jij nu via LinkedIn? Heb je het gevoel dat LinkedIn jou veel meer kan opleveren dan het nu doet? Dan is dit de juiste opleiding voor jou!

Programma

 • Optimaliseren van je LinkedIn profiel en dat van je collega’s
 • Optimaliseren van je LinkedIn bedrijfsprofiel
 • Vinden en verbinden met de juiste buyer persona’s
 • Leads genereren via LinkedIn
 • Creëren van een LinkedIn marketingmachine die voor jou werkt

Waar & wanneer

Deze opleiding  wordt standaard  gegeven bij Digital Masters Academy – by Regus, in Amersfoort. Maar op jouw verzoek komen we naar jouw locatie.
De datum wordt in overleg met jou bepaald. Eén van de vele voordelen van privéles!

Kosten

De kosten van deze privéles bedragen € 595,-. Of je nou met 1 of 2 personen bent, dat maakt ons niet uit. Als je samen komt, betaal je per persoon maar € 297,50. We sturen de factuur naar de hoofdboeker. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

En verder

We zijn van de nieuwe marketinggeneratie dus pakken de opleiding ook anders aan dan traditionele opleiders. Wij geloven in een combinatie van theorie, praktijk, persoonlijke aandacht, certificering en gezondheid.

In onze colleges word je niet in slaap gepraat met saaie volzinnen en lange verhandelingen. We zetten je op het puntje van je stoel met praktische en bewezen modellen, die je zelf direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Tussendoor ga je alleen of samen aan de slag om de theorie meteen naar jouw praktijk te vertalen. Daardoor onthoud je het geleerde beter en is je opleiding ook echt relevant voor je. Je krijgt ook direct feedback, we noemen dat opleidingsconsultancy. Je resultaat wordt daar nog waardevoller van.

Wacht niet langer en gun jezelf privéles!