Privéles - Social Selling

Social selling is het proces van het online - via social media - vinden en in contact komen met prospects en klanten. Iedere keer wanneer je een uitnodiging verstuurt op LinkedIn, reageert op een bericht en een waardevolle tip geeft of relevante informatie voor uw kopers deelt, ben je actief met social selling. Het gaat niet om harde verkoop - al komt dat voor - maar meer om het maken van contact en aangaan van langdurige relaties. Social selling is heel effectief en heeft een groot positief effect op de totale salesfunnel.

 • 595,-
 • Maximaal 2 personen
 • 1 college
 • 1 dagdeel
 • 1 deelcertificaat
 • Vakspecialist - afhankelijk van je voorkeursdatum
 • Amersfoort
Inschrijven

Omschrijving

Vraag jij jezelf ook weleens af, “Zou ik aan social selling moeten doen”? Lees een willekeurig salesblog en je vindt direct het antwoord in titels als “Modern sellers are social sellers” of “Connect tot social is delivering Oracle daily new leads”. Dat is geen fake news, het is bewijs dat social selling werkt.

Maak je contact via LinkedIn voordat je een prospect belt of mailt? Heb je veel leads en klanten via Facebook? Gebruik je via Instagram actief in je marketingstrategie? Is LinkedIn je onmisbare vriend op zoek naar nieuwe klanten?

Als je op een of meerdere van deze vragen met ‘nee’ hebt geantwoord, dan is er een fantastische berg van verkoopkansen voor je. Het merendeel van zakelijk Nederland is verbonden met een van de grote sociale netwerken. We zijn totaal gewend aan het online contact leggen. Daarnaast vinden we relevante uitnodigingen en behulpzame informatie niet irritant, daar worden de meeste mensen blij van.

Voor social selling heb je geen dure tooling nodig. Gezond verstand, weten waar te beginnen en welke stappen vervolgens te zetten “is all you need” en dat klinkt als een persoonlijke social selling strategie. Precies wat we gaan doen in deze opleiding!

Programma

 • Uitleg van de social media salesstrategie
 • Social selling, hoe werkt dat voor jou?
 • Facebook, LinkedIn, WhatsApp
 • Social selling in relatie tot de salesfunnel
 • Social prospecting en beginnen met contact leggen zodat men jou leert kennen en vertrouwen

Waar & wanneer

Deze opleiding  wordt standaard  gegeven bij Digital Masters Academy – by Regus, in Amersfoort. Maar op jouw verzoek komen we naar jouw locatie.
De datum wordt in overleg met jou bepaald. Eén van de vele voordelen van privéles!

Kosten

De kosten van deze privéles bedragen € 595,-. Of je nou met 1 of 2 personen bent, dat maakt ons niet uit. Als je samen komt, betaal je per persoon maar € 297,50. We sturen de factuur naar de hoofdboeker. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

En verder

We zijn van de nieuwe marketinggeneratie dus pakken de opleiding ook anders aan dan traditionele opleiders. Wij geloven in een combinatie van theorie, praktijk, persoonlijke aandacht, certificering en gezondheid.

In onze colleges word je niet in slaap gepraat met saaie volzinnen en lange verhandelingen. We zetten je op het puntje van je stoel met praktische en bewezen modellen, die je zelf direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Tussendoor ga je alleen of samen aan de slag om de theorie meteen naar jouw praktijk te vertalen. Daardoor onthoud je het geleerde beter en is je opleiding ook echt relevant voor je. Je krijgt ook direct feedback, we noemen dat opleidingsconsultancy. Je resultaat wordt daar nog waardevoller van.

Wacht niet langer en gun jezelf privéles!